Inbraakpreventie in regio Eindhoven

Pijnlijk gevoel na inbraak

Iedereen beschouwt zijn woning als iets intiems, een privédomein. Na een inbraak is het pijnlijk te moeten vaststellen dat dit een illusie is. Dit gevoel kan voor een trauma zorgen. Het financiële verlies is niet het grootste probleem. Voor de slachtoffers is het belangrijkste probleem dat ze bezitting kwijtraken met een emotionele waarde, bijvoorbeeld een ring van een overleden familielid. Het gevoel dat deze zaken niet meer kunnen vervangen worden kan psychische spanningen veroorzaken. Van der Aalst biedt inbraakpreventie aan in de weide omgeving van Eindhoven en installeert sloten voor een goede beveiliging – denk daarbij bijvoorbeeld aan een drie punts slot.

Voorkomen is beter dan genezen

Tegenwoordig gebeuren inbraken overal, niet alleen in grote steden als Eindhoven, maar ook in landelijke omgevingen. Het is duidelijk dat we om veiligheidsredenen en het vermijden van een traumatische ervaring aan inbraakpreventie moeten doen. De gemeente Eindhoven geeft advies en soms financiële ondersteuning om uw huis te beveiligen: zodanig dat het voldoet aan het politiekeurmerk. Een van de eisen om aan dit keurmerk te voldoen is uw deuren voorzien van veiligheidssloten. Een veiligheidsslot verschilt van een gewoon slot door de stevige constructie met een massieve roestvrije stalen voorplaat van 3 tot 4 mm. De stiften zijn meestal gemaakt uit heel hard staal dat onmogelijk kan doorgezaagd worden. Een veel voorkomend model is het drie punts slot, waarbij de deur op drie plaatsen met een pin gesloten wordt. We kunnen ervoor zorgen dat uw huis voldoet aan de eisen rond inbraakpreventie om het keurmerk te verkrijgen. De verzekeraar die uw inboedel verzekert, zal met dit certificaat zeker een extra inspanning doen om een gunstig tarief te verkrijgen.

Wanneer laat u veiligheidssloten plaatsen?

Hopelijk moet u het niet beslissen na een inbraak want dan zullen niet alleen de sloten moeten vervangen worden, er zal meer dan waarschijnlijk ook nevenschade zijn. Om de schade aan uw deuren of ramen te herstellen kunt u ook op ons een beroep doen. Maar het is beter om aan inbraak preventie te doen en tijdig een update te laten doen van uw sloten. Goede sloten voor een goede beveiliging. Door het plaatsen van veiligheidssloten zal de kans op inbraak met 90% verminderen. Voor de 10% kans op een inbraak kunnen we er tevens voor zorgen dat uw dierbare en emotioneel gevoelige bezitting veilig worden opgeborgen in een brandkast. Geef de dieven geen kans en neem snel  contact met ons op voor een vrijblijvende offerte in Eindhoven, Veldhoven of omgeving.